09199880999

محدودیتهای وزنی در حمل زمینی

حمل و نقل جاده ای را می توان به عنوان حمل و نقل کالا یا مواد یا حمل و نقل افراد طبقه بندی کرد. مزایای حمل و نقل جاده ای در مقایسه با سایر وسایل حمل و نقل بسیار است و حمل و نقل، بارگیری و تخلیه بسیار مقرون به صرفه را فراهم کند. گاهی اوقات حمل و نقل جاده ای تنها راه حمل کالاها و افراد به مناطق روستایی است که از طریق راه آهن، آب یا حمل و نقل هوایی پذیرایی ممکن نمی شوند. اما حمل و نقل زمینی نیز با محدودیت های ارتفاع  و وزن همراه می باشد. با وب سایت استعلام آنلاین کارگو همراه باشید تا با محدودیتهای وزنی در حمل زمینی آشنا شوید.

مقررات محدودیتهای وزنی در حمل زمینی

عدم رعایت محدودیت های وزنی در حمل زمینی یکی از مهم‌ترین تخلفاتی است که بیشترین میزان خسارات و صدمات را به راه ها به خود اختصاص می دهد. با توجه به اینکه این نوع تخلف صدمات نتایج بسیار زیانبار را به همراه خواهد داشت، محدودیت‌های بسیار زیادی و در حمل و نقل زمینی اعمال می شود. محدودیت های وزنی در حمل و نقل زمینی بر دو بخش اصلی و محوری و وزن کل وسیله نقلیه با بار تقسیم می شود که در ادامه به بررسی این بخش ها خواهیم پرداخت. محدودیتهای وزنی در حمل زمینی

 دلایل محدودیتهای وزنی در حمل زمینی

محدودیتهای باری در حمل زمینی در واقع در دو شکل به صورت اصلی موجب خطرات می‌شوند. اول این است که امنیت وسیله نقلیه به خطر می افتد. در واقع در صورتی که بارها بیش از وزن استاندارد آن وسیله نقلیه روی آن قرار گیرد، باعث می‌شود که کلیه اجزای این وسیله نقلیه به خوبی کار نکنند و در واقع به مرور زمان ایمنی این وسیله از بین برود و موجب خطرات بسیار ناگواری شود. دلیل دومی که برای محدودیتهای وزنی در حمل زمینی وجود دارد این است که وقتی که بار یک وسیله نقلیه زیاد باشد، به طور مستقیم بر روی عملکرد راننده تاثیر می‌گذارد. بسیار واضح است که کنترل یک وسیله ای که بار بسیار زیادی را بیش از حد مجاز خود حمل می کند، بسیار سخت تر از وسیله‌ای است که بار مجاز حمل می کند.  در عین حال افزایش وزن بار در دراز مدت هزینه بسیار زیادی را جهت تعمیر و نگهداری به رانندگان تحمیل می کند. از دیگر آثار محدودیتهای وزنی در حمل زمینی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
  • کاهش عمر وسیله نقلیه
  • افزایش مصرف سوخت
  • کاهش عمر لاستیک ها
  • خرابی جاده ها
  • کاهش توان سیستم تعلیق و ترمز
 

حداکثر مقدار بار مجاز برای وسایل نقلیه مختلف

حالا که با محدودیتهای وزنی حمل زمینی و خطرات آن آشنا شدیم، در ادامه به بررسی حداکثر مقدار بار مجاز کل و وزن بار مجاز برای وسایل نقلیه مختلف خواهیم پرداخت.
نوع وسیله نقلیه میزان وزن مجاز کل (تن) میزان وزن باز مجاز (تن)
کامیون 2 محور 19 10
کامیون 3 محور 26 15
کامیون بنز 911 11 5
خاور 808 8.5 4
خاور 608 6 2
بادسان 6B14 7 3
بادسان 8B14 8.5 4
تریلی 3 محور 10 چرخ 26 15
تریلی 3 محور 14 چرخ 36 17
تریلی 3 محور 12 چرخ 40 22
تریلی 3 محور 18 چرخ 40 22

مجازات حمل بار اضافه

قوانین و مقرراتی در این باره توسط پلیس کشور تدوین شده است. اگر یک وسیله نقلیه بار بسیار بیشتری را از حد مجاز خود حمل کند ،توقف و اعمال قانون خواهد شد. و ملزم به پرداخت جریمه و خسارت می‌شود. این خسارت بر اساس میزان اضافه باری که این وسیله نقلیه حمل می کند محاسبه می شود. میزان خسارتی که باید برای حمل بار اضافه پرداخت شود به این صورت محاسبه می گردد که میزان بار اضافه ای که با توجه به ظرفیت وسیله نقلیه حمل می کند و همچنین مسافتی که این وسیله نقلیه این بار را با خود حمل کرده است در میزان جریمه ای که برای راننده خاطی در نظر می گیرند، تاثیر مستقیم دارد. در این مقاله با مقررات محدودیتهای وزنی در حمل زمینی، دلایل محدودیتهای وزنی در حمل زمینی و میزان بار مجاز آشنا شدیم، شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد محدودیتهای وزنی در حمل زمینی به سایت استعلام آنلاین کارگو مراجعه کنید تا کارشناسان و متخصصین این شرکت شما را به خوبی راهنمایی کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با کارگو و انواع حمل سایر مقالات را مطالعه نمایید.
۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
اشتراک گذاری

Leave a comment

تماس