حمل و نقل جاده ای چه بیرون شهری و چه درون شهری نقش بسیار مهمی در توسعه و پیشرفت اقتصادی یک کشور را دارد. و در این بین رانندگان وسایل نقیه از اهمیت بسیار بالایی برای برقراری و سرپا ماندن سیستم حمل و نقل دارند. بنابراین باید از رانندگان به گونه های مختلفی حمایت کرد تا آن ها بتوانند با خیال آسوده تر مشغول به کار شوند. طرح جدیدی که برای بیمه تکمیلی رانندگان تصویب شده است که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.
بیمه تکمیلی رانندگان برای چه کسانی است؟
بیمه تکمیلی شامل تمامی راننده ها نیست و به طور کلی برای دو دسته از آن ها صادر می شود:
رانندگان جادهای (اتوبوس و کامیون)
رانندگان تاکسی (شهری و بین شهری)
بیمه رانندگان جاده ای (اتوبوس و کامیون) چگونه است ؟
مدل بیمه ای که برای رانندگان کامیون ها در نظر گرفته شده است، کاملا رایگان می باشد. بیمه رانندگان خودروهای سنگین چند مرحله دارد. در گام اول راننده و همسرشان تحت بیمه قرار می گیرند و در گام های بعد سایر افراد خانواده نیز تحت پوشش قرار می گیرند. رانندگان اتوبوس ها نیز از شرایطی مشابه شرایط رانندگان کامیون ها بهره می برند. مدارکی که برای ثبت نام بیمه تکمیلی رانندگان لازم می باشد. در گام اول داشتن کارت هوشمند رانندگان می باشد. رانندگانی که کارت هوشمند ندراند نمی توانند بیمه را دریافت کنند، پس بهتر است اول اقدام به دریافت کارت هوشمند رانندگان بکنند. دیگر مدارکی که برای دریافت بیمه رانندگان لازم می باشد شامل موارد زیر است:
ارائه شماره شبا بانکی راننده
کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه همسر
تکمیل فرایند ثبت نام
تعهدات بیمه رانندگان کامیون
رانندگان کامیونی که بیمه تکمیلی دریافت می کنند، بیمه نسبت به آن ها تعهداتی دارد که به صورت زیر می باشند:
برای استعلام حمل و نقل داخلی کلیک کنید.
تعهدات پایه تا سقف هفت میلیون تومان
شرایط تعهدات تخصصی مانند جراحی قلب تا سقف 14 میلیون تومان
هزینه های درمان های سرپایی مانند سونوگرافی و اسکن ها 500 هزار تومان
هزینه های پاراکلینیکی و جراحی های سرپایی تا سقف 300 هزار تومان
کمک هزینه چشم پزشکی مانند لیزیک تا سقف 1 میلیون تومان
هزینه های آمبولانس درون شهری و برون شهری به ترتیب تا 100 و تا 130 هزار تومان
بیمه رانندگان تاکسی
بر طبق قانون به رانندگان تاکسی های درون شهری و بیرون شهری بیمه نیز تعلق می گیرد. اما بیمه رانندگان تاکسی رایگان نمی باشد و برای هر عضوی به اندازه 45 هزار تومان هزینه دارد.
برای ثبت نام بیمه تکمیلی تاکسیران ها باید آن به به سامانه بیمه به نشانی IRTUSAN.IR مراجعه کنند. و با اقدام به ثبت نام و تکمیل فرایند های مربوطه بیمه تکمیلی دریافت کنند.
در ثبت نام بیمه تکمیلی باید به دو نکته توجه کرد. نکته اول اینکه تنها رانندگانی می توانند نسبت به دریافت بیمه اقدام کنند که در سامانه جامع تاکسیرانی ثبت نام کرده اند. و نکته دوم اینکه برای دریافت بیمه تکمیلی داشتن بیمه پایه کاملا الزامی می باشد.
تعهدات بیمه رانندگان تاکسی
رانندگان تاکسی که بیمه تکمیلی دریافت می کنند، بیمه نسبت به آن ها تعهداتی دارد که به صورت زیر می باشند:
پوشش هزینه های پایه درمانی مانند: بستری، شیمی درمانی، آنژیوگرافی، رادیوتراپی و غیره تا سقف هفت میلیون تومان
تعهدات تخصصی مانند جراحی قلب تا سقف 14 میلیون تومان
پوشش هزینه های زایمان طبیعی و سزارین تا سقف دو میلیون تومان
این ها تنها بخشی از تعهداتی است که برای بیمه رانندگان تاکسی می باشد. جزئیات بیشتر را می توانید با مراجعه به متخصصان استعلام کارگو مطلع شوید.
بیمه با سامانه اعلام بار کارگو
رانندگان اعم از رانندگان تاکسی های درون شهری و برون شهری، رانندگان ماشین های سنگین و اتوبوس ها از زحمت کش ترین اقشار جامعه می باشند که با شرایط های سختی برای انجام کارهای محوله خود روبرو هستند. یکی از حرکت های مفید بیمه، ایجاد شرایط بیمه تکمیلی این افراد و اعضای خانواده آن ها می باشند. بیمه تکمیلی به نوبه خود باری را از دوش این رانندگان بر می دارد.
در این مقاله با بیمه تکمیلی رانندگان و شرایط و مدارک لازم برای ثبت نام بیمه تکمیلی رانندگان آشنا شدیم، شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آخرین اخبار و اطلاعات به روز در مورد بیمه تکمیلی رانندگان به سایت سامانه اعلام بار کارگو مراجعه کنید تا کارشناسان و متخصصین این شرکت شما را به خوبی راهنمایی کنند.
ارسال دیدگاه